Home > Inloggen kandidaat

Netwerkbeheerder (juniorfunctie)

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

27.05.2022

Publicatie eindigt

30.11.-1

Opdrachtgever

Rousch

Netwerkbeheerder (juniorfunctie) - Functie-info

Het gaat hier om een uitdagende, leerzame helpdesk-functie, waarbij je voornamelijk voorbereid wordt op een junior netwerkbeheer-functie. Je treedt namelijk ook buiten de grenzen van het basis support!

Naast de gebruikersondersteuning (voornamelijk op het gebied van security en netwerken), ga je namelijk ook helpen met het testen van beveiligingssoftware en installaties uitvoeren op locatie. Ook de verwerking van aanvragen naar bepaalde apparatuur behoren tot je werkzaamheden en je gaat je voorbereiden op de volgende stap in je carrière als netwerkbeheerder!

Netwerkbeheerder (juniorfunctie) - Bedrijfsinfo

Deze junior netwerkbeheer-functie biedt zeer goede kansen voor starters om verder te leren en door te groeien. Er wordt dan ook van je verwacht dat je hier inzet en initiatief voor toont.

De cultuur is typisch 'Haags' te noemen; hard werken en een goede dosis humor gaan hand-in-hand met elkaar, onder de collega's is er sprake van directe en eerlijke communicatie en een amicale band.

Het bedrijf richt zich op alles omtrent netwerkbeheer en optimale beveiliging; netwerken, communicatiesoftware, hosting, verbindingen. Hierbij worden de klanten worden volledig ontzorgd; zowel in house, remote als op locatie.

Netwerkbeheerder (juniorfunctie) - Aanbieding!

Het salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring, certificaten, etc. Dit wordt eerlijk benaderd en in overleg met jou bepaald.

Relevante cursussen en trainingen worden gefaciliteerd! Ook zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn inbegrepen (13e maand en meer).

Netwerkbeheerder (juniorfunctie) - Contactinfo

Ben je nieuwsgierig naar deze doorgroei-functie en wil je graag opklimmen binnen networking & security?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze en ondernemende (junior) netwerkbeheerders, voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • In bezit van een MBO ICT niveau 4 diploma + rijbewijs;
  • De ambitie en wil om eventueel verder te leren (HBO);
  • Ervaring met internet, helpdesk- en operatingsystemen;
  • Zelfstandig, verantwoordelijk, zorgvuldig en punctueel;
  • Kennis van netwerken, hardware en communicatiesoftware.

Neem dan CONTACT met ons op! We gaan graag met je in gesprek. Of bel rechtstreeks naar: 06-43971386 / Sanne Becht / IT Recruiter!

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Netwerkbeheerders en Helpdeskmedewerkers.

Kijk voor vergelijkbare IT vacatures op: https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html en https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Naam organisatie

Rousch

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.