Home > Bedrijfspresentaties > Resourcing Group
Den Haag Heeft Werk

Vacatures

in Den Haag en omgeving

Resourcing Group

Resourcing Group

Resourcing, consultancy, boolean searchboxes en trainingen

Resourcing Group is gespecialiseerd in Recruitment, Detachering, Interim Management van professionals en in maatwerk adviestrajecten inclusief implementatie. Wij zijn actief in de vakgebieden Finance, HR, ICT, Sales en Legal. U kunt via ons een professional inschakelen op de traditionele manier of via Zoek CV's, een CV-database-abonnement bij ons afsluiten of via onze Academy een Boolean Search Training boeken. Test gratis de door ons ontwikkelde boolean searchbox voor Linkedin Profielen en hier voor Linkedin Vacatures. Kandidaten kunnen bij ons een Anticipeer op Selectie workshop volgen (ook in het kader van outplacement) of zich inschrijven voor Overige opleidingen. Gebruik voor meer informatie ons contactformulier.

Recruitment
Resourcing Group adviseert cliënten over de beste recruitment strategie en methoden die het best passen bij de organisatie en de openstaande vacature(s). Ons advies is altijd gericht op het meest optimale resultaat voor de cliënt. Dit kan een specifieke recruitmentmethode zijn of een combinatie van technieken. In ons selectieproces maken we gebruik van geavanceerde interviewtechnieken en assessments. Eén van de sourcingsmethoden is die van Boolean Search. Wij bieden ook een Boolean Search Training aan die gericht is op het praktisch gebruik van Boolean search strings binnen Google en social media, zoals Linkedin, Facebook en Twitter. Kandidaten kunnen bij ons de workshop Anticipeer op Selectie of andere opleidingen volgen.

Detachering
Resourcing Group wordt ingeschakeld voor operationele vraagstukken met een tijdelijk generalistisch karakter. In geval van een overbrugging, tijdelijke ondercapaciteit of wanneer een verlengde proeftijd wenselijk is. Vanaf MBO tot en met master's niveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Interim Management
Resourcing Group wordt ingeschakeld voor complexe vraagstukken met een tijdelijk specialistisch karakter. In geval van managementoverbrugging, nieuwe financiële regelgeving en reorganisaties. Vanaf bachelor's tot en met post graduate niveau met minimaal tien jaar relevante werkervaring.

Consultancy
Resourcing Group adviseert haar cliënten inzake complexe vraagstukken met een strategisch karakter. Dit kan door middel van een quickscan of maatwerk advies. Tevens verzorgen wij de implementatie op een projectmatige wijze. Dit kunnen organisatorische vraagstukken zijn met een veranderingselement in de vakgebieden Finance, HR waaronder talentmanagement, employer branding en social media, ICT, Sales en Legal.

CV-database Abonnement
Resourcing Group biedt haar cliënten diverse abonnementsvormen aan. Neem voor specifieke informatie of voor het afsluiten van een abonnement contact op met Resourcing Group.

Boolean Searchboxes
Naast het geven van Boolean Search Trainingen, heeft Resourcing Group ook Boolean Searchboxes ontwikkeld, waarin boolean searchstrings versleuteld zijn. U kunt hier gratis onze ontwikkelde boolean searchboxes testen voor Linkedin Profielen en voor Linkedin Vacatures.

 

Deel dit bedrijf
Haselhoff ICT Flex Kwik-Fit Farmasel AgriMatch Europe S&L Job Solutions
ICT Vacatures Den Haag
Overheid Vacatures Den Haag
Sales Vacatures Den Haag
Retail Vacatures Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.