Den Haag Heeft Werk

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Den Haag
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Scheveningen
Rijswijk
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage

LEGIAN

LEGIAN

Legian is een onafhankelijk adviesbureau, werkend op het snijvlak van ICT en organisatie. Wij zorgen voor een optimale inrichting van netwerk-infrastructuren bij toonaangevende organisaties.

Een succesvolle organisatie als de onze begint met goede medewerkers. Zij geven de organisatie vorm, inhoud én kleur.. Wij creëren daarvoor een cultuur waarin veel mogelijk is, waarin niemand zich een nummer voelt en waarin iedereen wordt gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.Je bent bij ons in vaste dienst en bepaalt zelf in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Je wordt gedetacheerd bij opdrachtgevers in de regio, waarbij we erop letten dat de cultuur, de mensen, de verantwoordelijkheden en de taken bij jou passen. Omdat je bij vooraanstaande opdrachtgevers gedetacheerd wordt, gaat je persoonlijke ontwikkeling snel. Belangrijk is dat je met veel plezier naar je werk gaat!

Deel dit bedrijf
Korndewal IT-workX Young Engineering Elektrotechniek Matchpartner Zorg en Welzijn Nox People Financieel ECO NOVA B.V. Spijtenburg Artsen Bemiddeling Van Beuningen en Partners
ICT Vacatures Den Haag
Overheid Vacatures Den Haag
Sales Vacatures Den Haag
Retail Vacatures Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.