Home > Bedrijfspresentaties > Freid Recruitment
Den Haag Heeft Werk

Vacatures

in Den Haag en omgeving

Freid Recruitment

Freid Recruitment

Freid Recruitment is voor zowel ambitieuze, getalenteerde kandidaten als succesvolle opdrachtgevers een sterke recruitment partner binnen de zakelijke dienstverlening. Van aansprekende en ambitieuze ondernemingen binnen de zakelijke dienstverlening krijgen wij sinds jaar en dag het vertrouwen bij het tot stand komen van succesvolle bemiddelingen.

Wij richten ons nadrukkelijk op middenkader, management- en directieposities en zijn specialist in sales- en marketingposities. Kennis, kwaliteit en passie zijn de belangrijkste pijlers van onze successen. Onze werkwijze is resultaatgericht, praktisch, transparant en betrokken.

Freid Recruitment is opgericht in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen leasing, automotive en zakelijke dienstverlening. Door ons branche overschrijdend te bewegen en ons niet per definitie te focussen op de beschikbare, maar op de best passende kandidaat, voegen wij zowel voor onze kandidaten als opdrachtgevers extra waarde toe. We zijn dan ook vaak niet op zoek naar de direct beschikbare kandidaat, maar bewegen ons vooral binnen de latent zoekende doelgroep. In toenemende mate redeneren kandidaten en opdrachtgevers niet meer louter vanuit het directe, voor de hand liggende aanbod, maar worden zij gedreven vanuit loopbaanontwikkeling en bedrijfsstrategie. Door top of mind te zijn binnen deze netwerken en gebruik te maken van intensieve en actieve wervingsmethodieken, zijn wij als geen ander in staat vraag en aanbod samen te brengen.

Deel dit bedrijf
Onze mensen InBeeld Energie Recruitment BV Young Engineering Franchise Vacatures Vacatures voor Consultants Consulting Careers Metafoor Personeelsbank Regiebouw Groep
ICT Vacatures Den Haag
Overheid Vacatures Den Haag
Sales Vacatures Den Haag
Retail Vacatures Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.