Home > > Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling
Den Haag Heeft Werk

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Bleiswijk
Alphen aan den Rijn
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
Den Haag
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
'S-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner is een gedreven partij in de arbeidsbemiddeling. We zijn een team van professionals die zich toeleggen op 3 specialismen. Enerzijds de commerciële arbeidsbemiddeling waarbij we activiteiten verrichten voor werving en selectiebureaus en het uitzendwezen, alsmede recruiters voor bedrijven. Anderzijds het specialisme re-integratie, mobiliteit en verzuim en het specialisme zorg en welzijn.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specifieke branchekennis
Vanwege het grote verschil in branches werkt Matchpartner vanuit drie divisies. Drie verschillende benaderingen met toch één oplossing; de meest optimale match tussen werkgever en werknemer of tussen project en interimmer.

Bij Matchpartner werken consultants die afkomstig zijn uit het vak. Zij zijn volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten. En maken de match.

Partner voor werkgevers
Matchpartner heeft in bovenstaande branches een uitstekende reputatie opgebouwd. Dat kan alleen door steeds weer de optimale match te maken. Zowel voor opdrachtgever als kandidaat.

We hebben in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van werkgevers en kandidaten. En dit bestand groeit dagelijks, onder andere door de goede vindbaarheid van onze website en vacatures. Daarnaast hebben we ruime ervaring met alternatieve wervingsmethoden. Dat maakt ons dé partner voor onze opdrachtgevers.

Partner voor kandidaten
Onze selectieprocedure is streng, rechtvaardig en vooral ook leerzaam en aangenaam. We werken efficiënt en effectief. En we hebben veel plezier in ons vak. Want het draait vooral om mensen. Dat maakt ons dè partner voor werkzoekenden.

Deel dit bedrijf
BK Professionals Dewitec Detachering Matchpartner-reintegratie Blue Trail Van Miltenburg en partners Zorgstudent Maastalent Zo! Recruitment Work-on Uitzendbureau
ICT Vacatures Den Haag
Overheid Vacatures Den Haag
Sales Vacatures Den Haag
Retail Vacatures Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.