Home > Bedrijfspresentaties > Suitable Engineering
Den Haag Heeft Werk

Vacatures

in Den Haag en omgeving

Suitable Engineering

Suitable Engineering

Suitable Engineering staat voor echte relaties

Achter elke technische innovatie zit een team van mensen die hun ambities, kennis en ervaring hebben samengebracht. Met één doel voor ogen: resultaat. Mensen zoals jij, die geen tijd en energie willen investeren in verloren gesprekken of tegenvallende projecten, maar recht op hun doel afgaan.

Dat klinkt heel Suitable. Wij staan voor echte relaties. Met opdrachtgevers en kandidaten die wij persoonlijk kennen. Want alleen dan kunnen we doelen stellen en resultaat behalen. Dat is de essentie van ons werk. En dat lukt niet door alleen CV’s te verzamelen in een database. Wij praten met opdrachtgevers over hun bedrijf, doelstellingen, projecten en verdiensten. Zo kunnen we een antwoord geven op al je vragen. We praten met kandidaten over ambities en mogelijkheden. Wil je projectmatig werken of een vaste baan? Welke uitdaging zoek je? Wat verwacht je van ons?

Veel vragen, maar uitsluitend relevante. Onze consultants vragen niet naar de bekende weg. Ze hebben allen een technische achtergrond en in die zin aan een half woord genoeg. Dat onze aanpak werkt, hebben wij inmiddels bewezen voor talloze technici en een interessante mix van middelgrote tot grote opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Reageer dan. Wij zijn benieuwd wie je bent.

Onze meest recente vacatures kunt u bekijken op onze website:

Deel dit bedrijf
ICT Vacatures Den Haag
Overheid Vacatures Den Haag
Sales Vacatures Den Haag
Retail Vacatures Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.