Home > Bedrijfspresentaties > ECO NOVA B.V.
Den Haag Heeft Werk

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Nieuwkoop
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Delft
Alphen aan den Rijn
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Naaldwijk
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Naaldwijk
's-Gravenhage

ECO NOVA B.V.

ECO NOVA B.V.

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij bemiddelen vooral in de volgende werkvelden: bodem, vergunningverlening, handhaving, milieumanagement, ecologie, duurzaamheid, energie, lucht, geluid, veiligheid , ruimtelijke ordening, juridisch en veldwerk.

Ons doel: werk maken van de ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Vraag en aanbod
ECO-job doet er alles aan om voor kandidaten hun ideale milieubaan te vinden waarin ze hun carrièrewensen vervuld zien, en voor organisaties de kandidaat te vinden voor hun openstaande vacature(s) die op alle fronten past bij de organisatie. Wij stellen alleen kandidaten voor die wij persoonlijk hebben gesproken, en waarvan wij menen dat zij qua achtergrond en ambities passen bij de cultuur en werkwijze van het bedrijf of de organisatie.

Persoonlijk
ECO-job werkt landelijk en volgens het principe 'no cure, no pay'. ECO-job hanteert een persoonlijke aanpak. Milieuprofessionals die zich bij ons inschrijven nodigen wij uit voor een kennismakingsgesprek waarin wij ons een beeld vormen van opleidingen, achtergrond, ambities en wensen. Opdrachtgevers die zich bij ons melden met een vacature, bezoeken wij graag persoonlijk. Hoe beter wij een beeld hebben van de bedrijfscultuur, hoe groter de kans op een geslaagde match.

Tevens kunnen wij in een persoonlijk gesprek vaak een nog beter beeld krijgen van de specifieke wensen van onze opdrachtgever. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen altijd bij ons terecht met vragen over vacatures, cv's, mogelijkheden of andere zaken.

Deel dit bedrijf
Young Engineering Elektro Netwerkt job search Joblane Werving & Selectie Dewitec Roelofs Recruitment
ICT Vacatures Den Haag
Overheid Vacatures Den Haag
Sales Vacatures Den Haag
Retail Vacatures Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.