Home > Inloggen kandidaat

Servicemonteur OV systemen (ICT en E)

Locatie

's-Gravenhage

Publicatiedatum

14.03.2019

Publicatie eindigt

13.05.2019

Opdrachtgever

Connectica

Bedrijfsprofiel

Ga je aan de slag voor Detamo, dan ga je werken voor een top-organisatie. Dagelijks zijn onze professionals op locatie en werken zij aan de meest uiteenlopende projecten.

Met onze expertise in elektrotechniek, ICT, smart technology, datacommunicatie en telecommunicatie bedienen onze professionals dagelijks gerenommeerde opdrachtgevers. Van Systeemengineer tot Monteur, van denker tot doener. Wij hebben opdrachten op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties.

​Detamo is onderdeel van de Connectica Groep. Dat wij professioneel zijn bewijst ons lidmaatschap van de NBBU en onze certificeringen NEN4100, SNA, VCU en Kenteq.

Meer informatie over Detamo? Kijk dan snel wat wij voor u als opdrachtgever of medewerker kunnen betekenen of neem een kijkje bij onze referenties , vacatures, diensten of branches. Uiteraard kunt u op de hoogte blijven via het laatste nieuws.

Functie omschrijving

Een typische werkdag bestaat uit verschillende opdrachten. jij gaat goed uitgerust op pad om aan de betaalsystemen in het openbaar vervoer werkzaamheden te verrichten. De hedendaagse systemen zijn een mix van hardware (elektronica) en software. Als je dus in aanmerking wilt komen voor deze functie ben je een servicemonteur in hart en nieren, ben je elektrotechnische geschoold en kun je goed overweg met computers.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie zoals in een garage of remise. De tijdsdruk is soms hoog omdat een stilstaande bus geen geld oplevert. Daarnaast ben je heel erg secuur want alles moet je in één keer goed doen.

De techniek van de OV-chipapparatuur is specifiek voor de branch. Heb je interesse in deze functie dan zal je dus in eerste instantie opgeleid gaan worden on-the-job om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast zal je nadat je helemaal bent ingeburgerd in de systemen worden opgenomen in een wisseldienst rooster (van maandag tot en met zondag) tussen 07.00 en 24.00 uur. Uiteraard krijg je hiervoor een toeslag. Het werkgebied is het zuiden van Zuid-Holland.

 

Heb jij interesse in deze baan solliciteer dan met een volledig en duidelijk CV inclusief motivatie.

Wij vragen

  • MTS elektrotechniek
  • Rijbewijs B
  • Van onbesproken gedrag
  • Ervaring als servicemonteur
  • Woonachtig Rotterdam en omstreken
  • Representatief voorkomen en taal
  • Enige kennis van duitse en engelse taal
  • Flexibel qua werktijden ivm wisseldienstrooster
  • Slarisindicatie € 2150,- maar is afhankelijk van kennis en ervaring

Wij bieden

Detamo Flex Force bv is aangesloten bij de branchevereniging NBBU. De NBBU heeft een CAO en de arbeidsvoorwaarden zijn conform deze CAO.

Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in deze functie, lees dan nogmaals rustig de functie-eisen door om er zeker van te zijn dat je kunt voldoen aan de functie-eisen. Solliciteer door middel van een uitgebreid cv, waaruit blijkt dat je voldoet aan de functie-eisen en vul deze aan met de eventuele pre’s. Wees kort en duidelijk. Stuur een begeleidende motivatiebrief mee ter ondersteuning van je sollicitatie. 

Je kunt je sollicitatie via de website van Detamo doen door middel van de sollicitatiebutton onder aan de vacature.


Wij kunnen alleen sollicitatie's in behandeling nemen die volledig en compleet zijn. Dat betekent onder andere dat een sollicitatie moet voldoen aan de gestelde eisen genoemd in de vacature. Voldoe je aan het profiel, dan ontvangen wij bij voorkeur je cv en motivatiebrief in een bewerkbaar document zoals Ms Word of OpenOffice Writer formaat. 


Solliciteren

Naam organisatie

Anoniem

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.