Home > Inloggen kandidaat

Implementatie Consultant

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

19.03.2020

Publicatie eindigt

18.05.2020

Opdrachtgever

Blue10

Bedrijfsprofiel

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt. Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.

Meer weten over werken bij Blue10? Kijk dan op https://werkenbij.blue10.com/

Functie omschrijving

Als Implementatie Consultant bij Blue10 bouw je als onderdeel van het Customer Succes team mee aan het succes van Blue10 én natuurlijk van onze klanten! Bij Customer Succes doen we er alles aan om onze klanten te helpen om het maximale uit de Blue10 dienst te halen. Dat begint bij de onboarding, waarbij nieuwe klanten op weg worden geholpen bij de ingebruikname van onze software. Tijdens de onboarding, maar ook daarna, denk je met de klant mee over hoe zij hun (inkoop)processen ingeregeld hebben in de organisatie. Dit vertaal je naar een optimale inrichting van de Blue10 dienst bij de klant.

Kort samengevat ziet jouw functie er als volgt uit:

  • Je bent aanspreekpunt en helpt klanten met de implementatie van onze Blue10 dienst op de gewenste locatie van de klant;
  • Tijdens de implementatie neem je klanten mee in het hele (inkoop)proces en je zorgt ervoor dat de Blue10 dienst goed aansluit op de processen van de klant, inclusief aansluiting op het ERP-/ boekhoudsysteem wat gebruikt wordt.
  • Ook na de implementatie onderhoud je contact met jouw klanten en, op basis van automatisch gegenereerde signalen, weet jij precies wanneer het weer tijd is om één van onze klanten naar de volgende fase te begeleiden;
  • Je signaleert terugkerende vraagstukken en draagt intern suggesties aan om deze structureel op te lossen;
  • Periodiek bespreek je de voortgang in het teamoverleg.

Wij vragen

  • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend;
  • Je bent analytisch en hebt affiniteit met (financiële) processen;
  • Je hebt snel inzicht in (soms) complexe (inkoop)processen en weet deze terug te brengen en te vertalen naar heldere en eenvoudige oplossingen;
  • Je bent een gesprekspartner op niveau, creatief en denkt in oplossingen;
  • Je bent klantgericht en bent pas tevreden als de klant dat is;
  • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.

Wij bieden

  • Een inspirerende en professionele werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s;
  • Een omgeving waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • o Een goed salaris, 24 vakantiedagen en een gunstige pensioenregeling;
  • Een (pool)auto, laptop en telefoon;
  • Wekelijkse borrels, gezamenlijke bedrijfsuitjes en sportieve afleidingen op de werkvloer.

WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop ‘Solliciteer’. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als jij ons uitlegt waarom deze baan zo goed bij jou past, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!

Naam organisatie

Blue10

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.