Home > Inloggen kandidaat

Salarisadministrateur & adviseur

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

02.05.2022

Publicatie eindigt

30.11.-1

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Als salarisadministrateur ga je een erg diverse rol vervullen, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is. Jouw functie bestaat voor ongeveer 50% uit uitvoerende werkzaamheden en ongeveer 50% advieswerkzaamheden. Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Salarisadministraties invoeren en controleren;
  • Adviesmogelijkheden signaleren en het uitwerken van de adviezen voor de klant;
  • De salarisverwerking periodiek afsluiten;
  • Het contact met externe instanties m.b.t. de loon- en pensioenaangiften onderhouden.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, een toonaangevend accountantskantoor in hartje Den Haag, is op zoek naar versterking van de loonafdeling. Samen met ruim 20 collega's, waarvan 2 salarisadministrateurs, zal je een diverse klantenportefeuille gaan bedienen. Deze portefeuille varieert van MKB-ondernemingen uit diverse branches tot aan non-profit organisaties. Binnen dit kantoor is er sprake van een prettige en informele sfeer op de werkvloer. Zo wordt er dagelijks samen geluncht en met enige regelmaat wordt er een borrel georganiseerd op kantoor. Jouw werkdagen zijn flexibel in te delen en plezier in je werk staat voorop, waardoor overwerken nauwelijks voorkomt. Als jij jezelf verder wil ontwikkelen, bijvoorbeeld middels VPS, dan wordt dit gestimuleerd.

Salarisindicatie

Het salaris van deze functie ligt tussen de € 2.900 en € 4.000 op basis van 40 uur en zal gebaseerd worden op jouw studieachtergrond en relevante werkervaringen.

Functie eisen

Graag komen we voor deze rol met jou in contact als je je herkent in onderstaand profiel:

  • Je bent in het bezit van PDL, als je ook over VPS beschikt is dit een pré;
  • Je hebt recent meerdere jaren werkervaring bij een accountants- of een administratiekantoor en hierbij zowel met uitvoerende als met adviserende werkzaamheden te maken gehad;
  • Je bent leergierig en enthousiast;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Meer werken is ook zeker mogelijk.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Naam organisatie

Rousch

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.