Home > Inloggen kandidaat

Assistent Management.

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

30.06.2023

Publicatie eindigt

30.06.2024

Opdrachtgever

sQout

Profiel Assistent Management

Je gaat aan de slag op een tweetalige werkplek, dus je moet goed kunnen communiceren in zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Bovendien ben jij een onvervalst notuleerbeest dat kan notuleren in het Nederlandse én Engels. Daarnaast controleer je ook of de actiepunten die tijdens vergaderingen zijn vastgesteld worden uitgevoerd. Je voelt feilloos aan wat prioriteit heeft en gaat daar zelfstandig achteraan. Uiteraard ben je ook bezig met het uitvoeren van administratieve en secretariële taken, zoals het beheren van complexe agenda’s, het verwelkomen van bezoekers en werken met digitale systemen is voor jou geen enkel probleem. Je kunt prima zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler die zich inzet voor een goede samenwerking met je collega’s. Je bent de rots in de branding voor iedereen die iets wil vragen. Kortom: een afwisselende baan in een internationale omgeving.

Gevraagd Assistent Management

Een relevant diploma op mbo-niveau
Je bent leergierig en neemt nieuwe leerstof snel in je op, ook qua ICT
Alle onderdelen van Microsoft zijn bekenden van je (Words, Teams, etc.)
Je werkt servicegericht, durft het voortouw te nemen en je kunt tegen stress
Je bent een notuleerbeest (in het Nederlands en Engels)
Je hebt bewijsbare werkervaring bij een bedrijf of een organisatie van formaat
Als echte teamspeler kunnen je collega’s op je rekenen

Bedrijfsprofiel Assistent Management

Deze grote onderwijsinstelling in Den Haag biedt onderdak aan duizenden studenten uit binnen-en buitenland die in de startblokken staan om onze maatschappij een beetje aangenamer te maken. Er heerst een internationale sfeer. De lat ligt hoog wat ambitie betreft. De ambiance is open en er is veel ruimte om je verder te ontwikkelen. Niet alleen voor studenten, maar ook voor de mensen die er werken. Het gaat om een onderwijsinstelling die internationale bekendheid heeft en zeer hoog staat aangeschreven. Beslist een werkgever om trots op te zijn. Het gaat echt om een dynamische werkomgeving. De gedrevenheid van studenten én medewerkers in uiteenlopende functies werkt aanstekelijk.

Mocht je interesse hebben in techniek, dan zit je goed. Het management waarvoor je gaat werken zwaait de scepter over een onderdeel dat met techniek te maken heeft. N.B. Kunnen communiceren in zowel het Nederlands als het Engels is echt een pré. Er komen heel veel mensen op je pad die (nog) geen Nederlands spreken. Het is niet voor niets ook een van je vele taken om net gearriveerde (gast)docenten, studenten of andere medewerkers uit het buitenland te ondersteunen bij huisvesting. Je krijgt een functie vol afwisseling binnen een organisatie waar innovatie en onderwijs centraal staan.

Arbeidsvoorwaarden Assistent Management

Het salaris voor deze functie ligt tussen de 2300 en 4100 en is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je salaris is gebaseerd op de cao waar je onder valt, aangevuld met 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%
Gunstige arbeidsvoorwaarden
Als je wilt, kun je gebruik maken van de mogelijkheid om ieder jaar te kiezen voor een pakket arbeidsvoorwaarden dat volledig is gebaseerd op jouw wensen
Je krijgt alle kansen om te groeien, persoonlijk en beroepsmatig

Naam organisatie

sQout

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.