Home > Inloggen kandidaat

Projectleider Werktuigbouwkunde-

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

18.07.2022

Publicatie eindigt

30.11.-1

Opdrachtgever

Florere Bureau voor Werk & Loopbaan B.V.

Functie omschrijving Projectleider Werktuigbouwkunde-

Voor onze gewaardeerde relatie Smits van Burgst, een onafhankelijk totaal advies/ingenieursbureau in Zoetermeer, is FLorere op zoek naar een Projectleider Werktuigbouwkunde. Als projectleider Werktuigkunde heb je de nodige ervaring om zelfstandig te kunnen werken, maar je bent ook een echte teamspeler. Peoplemanagement, commercie en technische kennis zijn de speerpunten in deze rol.

Je bent klantgericht en je gaat kwaliteitsgericht te werk, je bent verantwoordelijk voor de goede voortgang van de projecten. Je bewaakt het budget en de financiële planning. Je coördineert het projectteam, stelt prioriteiten en zorgt voor een efficiënte uitvoering van de taken. Je controleert en schets het concept (installatie) ontwerp, waarbij je de gestelde normen niet uit het oog verliest. De engineer zorgt voor de gedetailleerde uitwerking van het ontwerp.

De Projectleider Werktuigbouwkunde realiseert, samen met het team, meerdere projecten tegelijkertijd. Dat kunnen relatief kleine projecten zijn, maar ook omvangrijk tot ongeveer 10-15 mln. De projecten zijn zeer divers, voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers binnen de Overheid, Gezondheidszorg, Politie, Gevangeniswezen, Private sector, Monumenten en Musea etc.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van het project volgens opdracht;
  • Het technisch (concept) ontwerp;
  • Maken en bewaken van de tijdsplanning;
  • Het onderhouden van contracten met de opdrachtgever over technisch-inhoudelijke zaken binnen het project;
  • Coördineren van en leidinggeven aan de werkzaamheden binnen het projectteam;
  • Het stellen van prioriteiten van het projectteam;
  • Efficiënt uitvoeren van taken

Gewenst profiel Projectleider Werktuigbouwkunde-

Een passende kandidaat voor de functie van Projectleider Werktuigbouwkunde voldoet aan het volgende profiel:

  • Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau, aangevuld met specifieke WTB/ Installatietechnisch gerelateerde cursussen;
  • Je bent sterk in het plannen & organiseren en leidinggeven (overview!);
  • Je bent een innovatieve denker;
  • Je bent alert op het signaleren en opvolgen van meerwerk en nieuwe opdrachten.
  • Resultaatgericht, klantgericht en zelfontwikkeling staan bij jou hoog in het vaandel;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Bedrijfsprofiel

Smits van Burgst is een middelgroot, onafhankelijk adviesbureau en is één van de toonaangevende ingenieursbureaus in Nederland. Smits van Burgst adviseert op het gebied van gebouwgebonden installaties, beveiligingsconcepten, bouwinformatica, onderhoud en beheer en gebouwsimulatie.
Ze treedt op als totaaladviseur bij relatief kleine tot zeer omvangrijke projecten, voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers.
Tevens wordt geadviseerd aan en deelgenomen in internationale samenwerkingsverbanden. Wij hechten sterk aan een prettige en collegiale werkomgeving waarin je passie voor het vak en de juiste balans tussen privé en werk tot uiting komen.

Arbeidsvoorwaarden Projectleider Werktuigbouwkunde-

Geboden wordt een uitdagende en veelzijdige groeifunctie met een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekend salaris,auto, laptop, Iphone, een 13e maand en een vast dienstverband rechtstreeks bij onze opdrachtgever.

Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging of weet je iemand die hier geknipt voor is? Neem dan contact op met Heleen Kooy via heleen.kooy@florere.nl of bel me voor meer informatie; 06- 57 14 62 60

Naam organisatie

Florere Bureau voor Werk & Loopbaan B.V.

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.