Home > Inloggen kandidaat

Gedreven hypotheekadviseur

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

15.03.2023

Publicatie eindigt

14.03.2024

Opdrachtgever

2B Connected

Bedrijfsprofiel

Het werken bij een kleine regionale bank is echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken. Je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Kies je voor ons, dan kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. Wij doen het en willen een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet zijn, met begrijpelijke producten en een concreet voordeel voor de klant. Geen bankentaal maar gewone mensentaal. Zo wordt bankieren weer verrassend normaal. We zoeken een ervaren Financieel/Hypotheekadviseur die met veel durf en daadkracht aan deze missie bij wil dragen.

Functie omschrijving

Als Financieel/Hypotheek adviseur help je klanten met financiële vraagstukken in de breedste zin van het woord. Je geeft voornamelijk advies over hypotheken. Daarnaast geef je ook advies over betalen, sparen én verzekeren. In deze rol bouw je lange termijn relaties op met bestaande klanten en genereer je actief nieuwe klanten. Je bent een echte netwerker en gedreven om de klant optimaal te bedienen. Je bent en voelt je mede commercieel verantwoordelijk voor de omzet in je team. Het werken bij ons team in Zoetermeer is echt anders dan bij andere banken. Dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 4-6 jaar recente ervaring met het geven van financieel/hypotheekadvies
  • Aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van een klantenportefeuille
  • Je wilt fulltime werken en ben t flexibel beschikbaar 
  • In het bezit van WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Schade Particulier, WFT Vermogen (incl. PE Plus en PE Actueel)
  • Bereidheid om binnen 1 jaar tijd na indiensttreding het Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) en WFT Inkomen te behalen
  • Je woont in (de omgeving van) Zoetermeer en hebt bij voorkeur een sterk netwerk in deze regio
  • Ervaring met de adviessoftware FIGLO heeft een pré
  • Een digitaal assesment maakt onderdeel uit van de procedure

Wij bieden

Heel concreet: een vrije maar drukke baan, zelf je agenda indelen, veel klantafspraken, genoeg ontwikkelmogelijkheden en een fijne werksfeer in een klein team met oprechte en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en de klant. Het  team is erop gericht om jou als financieel/hypotheek adviseur optimaal te ondersteunen. Zo kun jij je richten op adviesgesprekken en adviezen. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij ons heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een franchisenemer van een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk? Een ZZP-constructie is eventueel bespreekbaar. Heb je ambitie, wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken. 

Sollicitatieprocedure

Jacqueline adrichem, partner /recruiter T. 06-34984151 E. jacqueline@2bconnected.org

Jacqueline Adrichem, partner /recruiter T. 06-23840062 E. jacqueline@2bconnected.org


Solliciteren

Naam organisatie

Anoniem

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.