Home > Inloggen kandidaat

Montage specialist

Locatie

Alphen aan den Rijn

Publicatiedatum

15.03.2023

Publicatie eindigt

14.03.2024

Opdrachtgever

Ruimbaan

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is opgericht in 1998. In de beginfase bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het verhuren van partytenten in Zuid-Holland. Door de groei van projecten in binnen- en buitenland zijn ze ook van naam veranderd. Het bedrijf bestaat uit 3 verschillende onderdelen: verkoop, verhuur en metaalwerken.
De productielocatie en verkoopactiviteiten zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn. De verhuurafdeling is gevestigd in Bodegraven. Deze drie componenten zorgen ervoor dat het bedrijf kan fungeren, aangezien het gehele proces, van de productie tot de verkoop en verhuur, in eigen beheer wordt uitgevoerd. Hiermee onderscheidt het bedrijf zich van de meeste tentenleveranciers. Doordat zij haar eigen tentconstructies produceren, kunnen zij haar klantensegment extra service bieden doordat de tenten gepersonaliseerd kunnen worden.

Functie omschrijving

Ben jij een buitenmens en hou je van fysiek werk? Steek jij graag de handen uit de mouwen, wil jij in binnen- en buitenland de handen uit de mouwen steken en samen met collega's tentaccommodaties bouwen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een montage specialist. De opdrachtgever is expert in het verhuren van tent accommodaties voor evenementen, bouw, infrastructuur en tijdelijke accommodatie. De werkzaamheden zijn zeer divers en als montage specialist is je werk erg gevarieerd. Het ene moment ben je voor een groot festival aan het bouwen en voor een volgend project ben je bezig met het bouwen van tijdelijke huisvesting voor noodopvang voor vluchtelingen.
Samen met collega's monteer en demonteer je tenten, vloeren en accessoires op locatie. Je helpt met het laden en lossen van de materialen en zorgt ervoor dat het terrein weer netjes wordt opgeleverd.
De opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris, 25 vakantiedagen, doorgroeimogelijkheden en werkkleding. Maar bovenal: Een geweldige baan in een team met fantastische collega's die trots zijn op wat ze neerzetten, waar mensen hard werken, maar er ook zeker tijd is voor een borrel.

Zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan nu!

Wij vragen

  • Ben jij een harde werker en hou je er van om dingen gedaan te krijgen?
  • Ben jij fysiek ook goed in vorm?
  • Kun jij goed in een team werken en spreek jij Nederlands?
  • Ben jij bereid om ook in de weekenden te werken op momenten dat het druk is?
  • Ben jij technisch aangelegd?
  • Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn/Bodegraven?
  • Heb jij een VCA certificaat (dit is een pré), we kunnen dit ook aanvragen voor je.
  • Heb jij een rijbewijs C of CE? (dit is ook een pré).

Wij bieden

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Naam organisatie

Anoniem

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.