Home > Inloggen kandidaat

Bedrijfsmatig vastgoed beheerder

Locatie

's-Gravenhage

Publicatiedatum

16.03.2023

Publicatie eindigt

15.03.2024

Opdrachtgever

2B Connected

Bedrijfsprofiel

De organisatie heeft naast bedrijfsmatig vastgoed; winkels, winkelcentra, bedrijfspanden ook woningen in de portefeuille.

Deze vastgoedorganisatie is zeer actief in de Randstad ( Den Haag, Utrecht, Rotterdam) en heeft ongeveer 100 vastgoedspecialisten in dienst.


Functie omschrijving

Als bedrijfsmatig vastgoed beheerder heb je een commerciële rol en ben je verantwoordelijk voor de diverse operationele vastgoed processen. Je onderhoudt contacten met (potentiële) huurders en doet de bezichtigingen. Je administreert de verhuurgegevens in het vastgoedsysteem. Je beoordeelt onderhoudsfacturen en servicekostenafrekeningen en u draagt zorg voor de indexering van de huren. Daarnaast ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die zich voordoen binnen de vastgoedmarkt en heb je goede kennis van de huidige portefeuille. Je ondersteunt en adviseert het management bij alle voorkomende werkzaamheden en bent je in staat om als vervanger van het management op te treden.

Wij vragen

Je bent fulltime beschikbaar ( 40 uur). Je hebt een HBO opleiding, aangevuld met een vastgoedopleiding. Je hebt ruime ervaring ( 5 jaar plus ) in het commerciële vastgoedbeheer Daarnaast beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis positieve energie. Een goed gevoel voor humor en stressbestendigheid maken uw de man of vrouw die wij nodig hebben. 

De organisatie zal een uitgebreide screening uitvoeren waaronder een psychologisch en kennis technisch onderzoek.

Wij bieden

Je gaat werken binnen een goed geoliede vastgoed organisatie, waar je veel vrijheid van handelen hebt en waar eigen verantwoordelijkheid voorop staat. Het salaris is gebaseerde op ervaring en kennis maar over het algemeen boven marktconform te noemen.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen wij een CV in WORD inclusief een motivatie betreffende deze functie. Je kunt deze informatie sturen naar jacqueline@2bconnected.org of jacqueline@2bconnected.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062 of  email jacqueline@2bconnected.org


Solliciteren

Naam organisatie

Anoniem

Vacatures

in Den Haag en omgeving
'S-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
's-Gravenhage
Den Haag
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.