Home > Inloggen kandidaat

Autotechnicus bij Vakgarage Leithon in Leiderdorp

Locatie

Leiderdorp

Publicatiedatum

23.04.2023

Publicatie eindigt

22.04.2024

Opdrachtgever

Automotive Recruitment

Bedrijfsprofiel

Vakgarage Leithon (voorheen Vakgarage Creyghton) is het onafhankelijke BOVAG autobedrijf tussen alle grotere merkdealers op het industrieterrein de Baanderij in Leiderdorp. Het team van Vakgarage Leithon bestaat uit 5 medewerkers

Zij hebben een ruime showroom en buitenterrein met altijd ca. 30 geselecteerde occasions op voorraad, waar voor iedere klant wel een occasion te vinden is. Indien de auto naar wens er niet tussen staat, dan gaan zij gewoon voor hun klanten op zoek!

In de moderne werkplaats kunnen klanten terecht met ieder merk personenauto en bedrijfswagen voor onderhoud, reparatie en diagnose, APK-keuring en schadeherstel. Ook elektrische en/of hybride auto’s zijn hier op hun plaats.
De monteurs bij Vakgarage Leithon zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken en scholing en cursussen hebben ze bij Vakgarage Leithon hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend is de werkplaats uitgerust met de nieuwste testapparatuur om de auto's "uit te lezen" en af te stellen.

In Leiden hebben zij ook nog een vestiging (Vakgarage WK Auto's).

Functie omschrijving

Bij Vakgarage Leithon ben jij, als Autotechnicus / Automonteur, verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle typen en modellen personenwagens en lichte bedrijfswagens; een hele diverse baan dus!
Zo kan het zo maar zijn, dat je eerst een kleine beurt aan een Fiat 500 uitvoert, waarna je een storing in een raammechanisme van een Volkswagen Golf onderzoekt en de dag eindigt met het vervangen van een distributieriem bij een Opel Vivaro.

Indien je APK-keuringsbevoegd bent, zal je ook APK-keuringen uitvoeren. Heb je dit nog niet, dan bieden Michael en Jurgen je de kans om dit via Vakgarage Leithon te behalen!

Wij vragen

Wij verwachten dat je in ieder geval een afgeronde opleiding tot Autotechnicus / Automonteur (2e of 1e) hebt. Daarnaast heb je recente sleutel ervaring en heb je eventueel ook trainingen of cursussen gevolgd om je kennis uit te breiden. Tenslotte kan je niet alleen goed zelfstandig sleutelen, maar kan je ook diagnose stellen en storing zoeken (of wilt dit leren).

Wij bieden

Werken bij Vakgarage Leithon betekent dat je aan de slag gaat binnen een klein, leuk en gezellig team van specialisten. Naast goed gereedschap en een ruime werkplaats/werkplek ontvang je een goed salaris. Daarbij krijg je alle gelegenheid om jouw kennis en kunde uit te breiden dmv het volgen van diverse trainingen en cursussen.

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Naam organisatie

Anoniem

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.