Home > Inloggen kandidaat

Accountmanager Solar Producten (B2B) - Geef jouw carrière een energieboost!

Locatie

'S-GRAVENHAGE

Publicatiedatum

04.01.2024

Publicatie eindigt

03.01.2025

Opdrachtgever

2B Connected

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf in de solar industrie, met een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid. Met hun nauwe banden met fabrikanten en hun uitgebreide distributienetwerk dat zich uitstrekt over heel Europa, hebben ze zichzelf stevig verankerd in de markt en zijn ze klaar om hun groeiambities verder te realiseren. Als hun nieuwe Accountmanager wordt u een integraal onderdeel van een ambitieus en gedreven team dat zich inzet voor het realiseren van een duurzame toekomst.

Functie omschrijving

Als Accountmanager ligt uw focus op het creëren en onderhouden van relaties met distributeurs en groothandelaars binnen de solar industrie. U krijgt de kans om te werken met een breed scala aan klanten, en u zult actief betrokken zijn bij:


  • Het leggen en ontwikkelen van connecties met key players binnen de branche.
  • Het identificeren en benutten van nieuwe businessmogelijkheden, terwijl u tegelijkertijd de bestaande zakelijke relaties uitbouwt en versterkt.
  • Het actief monitoren van de marktontwikkelingen en trends, en deze kennis gebruiken om uw klanten te adviseren en te ondersteunen in hun besluitvorming.

Wij vragen

De ideale kandidaat is een communicatieve en strategische denker die beschikt over:


  • Minimaal 5 jaar ervaring in een B2B omgeving, met de nadruk op accountmanagement of sales.
  • Een uitgebreid netwerk binnen de solar industrie of een gerelateerde sector, of de bereidheid en het vermogen om dit snel op te bouwen.
  • Meertalige vaardigheden, met name in het Italiaans, Pools en/of Duits is een pré.
  • Sterke communicatievaardigheden en het vermogen om duurzame zakelijke relaties te onderhouden en verder uit te bouwen.
  • Hoewel ervaring in de solar industrie een pré is, is het uw zakelijke inzicht en uw vermogen om duurzame relaties te bouwen en te onderhouden, dat echt telt.

Wij bieden

Wat wij bieden is uniek:


  • Een competitief verdienmodel op commissiebasis, met de mogelijkheid om een passief inkomen te genereren door langetermijnklanten aan te trekken.
  • De vrijheid om uw eigen klantenbestand te ontwikkelen, met alle ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn.
  • Een uitgebreid aanbod aan trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden, om ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de nieuwste trends en innovaties in de solar industrie.
  • De flexibiliteit om uw werkuren aan te passen aan uw persoonlijke behoeften.

Sollicitatieprocedure

Bent u de dynamische en ambitieuze Accountmanager die wij zoeken? Stuur dan uw CV en motivatiebrief naar arsham@2bconnected.org. Wij kijken uit naar het ontmoeten van de drijvende kracht achter onze toekomstige groei!

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met ons recruiter Arsham Sharafat via Whatsapp/tel: 0620179675


Solliciteren

Naam organisatie

Anoniem

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.