Home > Inloggen kandidaat

Lichtadviseur / Accountmanager LED & Lichttechniek West Nederland (randstad)

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

07.05.2015

Opdrachtgever

Voltys

Functie omschrijving Lichtadviseur / Accountmanager LED & Lichttechniek West Nederland (randstad)

Dynamische Accountmanager LED & Lichttechniek west Nederland (randstad)

Je bouwt een lange termijn relatie uit met de installateurs, de groothandel en voorschrijvers in jouw regio. Je spoort mogelijke projecten op en werkt hiervoor in samenspraak met R&D een op maat gemaakte totaaloplossing uit, waarbij je verlichting en lichtregelsystemen weet te combineren tot een energievriendelijk, esthetisch en ergonomisch geheel. Vanuit deze rol, die sterk acquisitie gericht is binnen het hoge segment, ben je verantwoordelijk voor de sales. Je signaleert kansen binnen de markt en je bent sparringpartner voor je klant. Deze functie vergt veel drive en dynamiek en het is essentieel om vanuit (technisch) advies tot verkoopresultaat te komen. Om de klant te voorzien van een optimale service tijdens het hele traject, werk je nauw samen met je binnendienstpartner en jouw leidinggevende.
Functie eisen Dynamische Accountmanager LED & Lichttechniek midden Nederland

• je beschikt over een HBO / WO werk- en denkniveau;
• je woont in de regio (Zuidholland)
• je hebt inzichten in DMU structuren en beslissingsprocessen binnen projecten;
• Hebt kennis van lichttechniek en of lichtregelsystemen (KNX, DALI, domotica)

Functie eisen Lichtadviseur / Accountmanager LED & Lichttechniek West Nederland (randstad)

Je bent gewend om marketing en verkoopactiviteiten te ontwikkelen. Je hebt inzicht in de behoeften van de klant en de markt als geheel. Het ontdekken en exploiteren van nieuwe kansen is een van je specialiteiten.

Jij hebt een aantal jaren succesvolle sales ervaring. Je bent zeer dynamisch en resultaatgericht en kunt ook goed in teamverband functioneren. Vanzelfsprekend heb je een commerciële instelling.
Daarnaast ben je ook geboeid door (LED en Licht) techniek. Verder heb je affiniteit met of een netwerk binnen de afzetmarkt voor de lichttechnische oplossingen. (Projectenmarkt, Voorschrijvers, Installateurs, industrie, Healthcare, Education, Office, Vastgoed en de elektrotechnische en lichttechnische groothandel)

Bedrijfsprofiel


Voltys (voorheen Light-Select) faciliteert ongeveer 30 vacatures binnen het licht per jaar in Nederland. Voltys is succesvol met het begeleiden van mensen in de lichttechniek met loopbaanbegeleiding en recruitment. Wil jij eens sparren over jouw carrière binnen de lichttechniek ?

Zeker niet alle functies zijn zichtbaar op onze site, vaak bemiddelen wij ook vertrouwelijk. Voltys werkt voor een aantal sterke merken exclusief. Kijk op www.voltys voor de zichtbare vacatures.

Bedrijfscultuur


Voltys werkt voor gerenommeerde bedrijven die een professionele Headhunter in de LED en verlichtingstechniek inzetten voor hun werving en selectie procedure op basis van exclusiviteit.
Voltys recruitment werkt voornamelijk voor bedrijven in de sector: licht, led, elektronica en licht regelsystemen, industriële automatisering en toegangscontrole.

Werk je in de verlichtingstechniek ? Meld je ook aan bij de Group Led and Lighting Network Group Benelux

Dit is de grootste groep (groter dan verlichting.nl) op linkedin voor professionals in de led en lichttechniek. Naast de nieuwste vacatures wordt hier ook over bedrijfsovernames en andere feitelijke informatie kenbaar gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden


Een gedegen (interne) opleiding. Daarnaast is er een representatieve auto van de zaak. Verder wordt er een telefoon en laptop beschikbaar gesteld. Naast een zeer goed vast salaris is er een uitstekende bonus regeling en zijn er zeer goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Voor de juiste kandidaat uit de lichttechniek die commercieel succesvol is wordt uiteraard een flinke salarisgroei geboden t.o.v. het huidige salaris

Naam organisatie

Voltys

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.