Home > Inloggen kandidaat

Service Monteur Grondverzetmachines

Locatie

regio Den Haag

Opdrachtgever

Young Engineering

Vacature Service Monteur Grondverzetmachines

Binnen deze functie als zelfstandig Service Monteur Grondverzetmachines werk je grotendeels vanuit huis in je eigen regio. Je takenpakket bestaat uit onder andere uit de volgende werkzaamheden:

  • Verrichten van uiteenlopende storings- onderhoudswerkzaamheden aan de machines bij de klant op locatie;
  • Je coördineert je werk in samenwerking met de servicecoördinator in je eigen regio;
  • Je hebt veel contact met klanten en bent daarom ook het visitekaartje van de organisatie;
  • Het kan voorkomen dat je expertise wordt ingezet t.b.v. klanten in Luxemburg of België.

Profiel Service Monteur Grondverzetmachines

Voor de vacature Service Monteur Grondverzetmachines zoeken wij een kandidaat die zichzelf herkent in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een MBO diploma richting Werktuigbouwkunde of Monteur Mobielen Werktuigen;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een service functie;
  • Je hebt kennis of ervaring op het gebied van dieselmotoren, elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek, motorentechniek en mechanica;
  • Je bent een echte sleutelaar en je beschikt over een hands- on mentaliteit;
  • Je bent kwaliteits- en servicegericht, zelfstandig, nauwkeurig en enthousiast.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een distributiebedrijf van mobiele machines voor o.a. de bouw, grond-, weg- en waterbouw, overslag, schroot, recycling en kraanverhuur. Naast de verkoop en verhuur van deze machines bieden zij ook een full-service (onderhoud, service en training) pakket aan verkochte producten. Door een langdurige relaties met de producenten van de mobiele machines en technische expertise is onze opdrachtgever instaat om alle relaties de voor hen optimale begeleiding te bieden en standaardmachines aan te passen aan specifieke omstandigheden. Een netwerk van servicevestigingen zorgt voor een snelle en accurate dienstverlening.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever biedt haar werknemers zelfstandige en verantwoordelijke functies met veel ruimte voor eigen initiatief. De cultuur wordt mede bepaald door de dynamiek van de markt en de complexiteit van haar producten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom biedt onze opdrachtgever ruime opleidingsmogelijkheden en een collegiale werksfeer. Ondanks de grote van de organisatie zijn de communicatielijnen kort.

Arbeidsvoorwaarden Service Monteur Grondverzetmachines

Onze opdrachtgever vraagt kwaliteit maar beloont je ook daarvoor, dat zie je terug in een goed salaris (afhankelijk van kennis en kunde), een vaste eindejaarsuitkering, goede overurenregelingen en de vele opleidingsmogelijkheden. Dit alles is natuurlijk naast de collegiale en prettige werksfeer. Tevens ontvang je alle middelen die nodig zijn om je functie goed uit te kunnen voeren, zoals een een compleet ingerichte servicebus, telefoon en tablet.

Naam organisatie

Young Engineering

Vacatures

in Den Haag en omgeving
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.