Home > Inloggen kandidaat

Reparatiemonteur Roltrappen

Locatie

regio Den Haag

Opdrachtgever

Young Engineering

Functie omschrijving- Reparatiemonteur Roltrappen

In samenwerking met onze opdrachgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Reparatiemonteur Roltrappen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Uitvoeren van reparatieopdrachten en kleine renovatieprojecten aan verschillende soorten roltrappen;
  • Melden van onveilige of ongewenste situaties aan je leidinggevende;
  • Aanbrengen van noodzakelijke wijzigingen of tijdelijke voorzieningen;
  • Je verricht deze reparaties zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier.

Functie eisen- Reparatiemonteur Roltrappen

Voor deze functie van Reparatiemonteur Roltrappen vragen wij een kandidaat die voldoet aan de volgende criteria:

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Motorvoertuigentechniek of soortgelijk;
  • Daarnaast ben je in het bezit van een VCA en/of NEN 3140 certificaat of bereid deze te gaan behalen;
  • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit je veiligheid uit het oog;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees.

Bedrijfsprofiel - Reparatiemonteur Roltrappen

Onze opdrachtgever biedt innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor liften, roltrappen, gevelliftinstallaties en deursystemen. Zij ondersteunen hun klanten tijdens het gehele proces; van het ontwerp, de productie en de installatie tot het onderhoud en de modernisering. Onze opdrachtgever is een wereldleider op het gebied van het soepel verplaatsen van personen en goederen in en om gebouwen.

Bedrijfscultuur- Reparatiemonteur Roltrappen

Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van de liften, roltrappen, rolpaden, deuren en gevelliftinstallaties. Onze opdrachtgever biedt technische experts de kans om in toonaangevende gebouwen te werken die als kenmerkend voor de branche worden beschouwd. Naast technisch hoogwaardige apparatuur bieden ze geavanceerde diensten die prestaties rond de klok garanderen. Ongeveer 60% van de omzet is zelfs afkomstig van de superieure diensten die ze aanbieden. Onze opdrachtgever heeft opleidingscentra overal ter wereld waar je je capaciteiten verder kunt ontplooien. Ook blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zijn ze snel en flexibel en beschikken ze over een welverdiende reputatie als technologieleider. Onze opdrachtgever levert wereldwijd diensten aan architectonische monumenten in bijvoorbeeld Chicago, Londen en Beijing. Bij onze opdrachtgever zijn meer dan 30.000 toegewijde experts die wereldwijd en lokaal in ongeveer 50 landen werkzaam zijn.

Arbeidsvoorwaarden- Reparatiemonteur Roltrappen

Onze opdrachtgever biedt voor deze uitdagende functie als Reparatiemonteur Roltrappen een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfsauto, bonusregeling en een onkostenvergoeding. Onze opdrachtgever beschikt over royale verlof- en ADV-dagenregeling en de helft van je pensioen wordt door hen betaald. Met een eigen opleidingscentrum, word je continu geschoold in de nieuwste technieken. Daarnaast bieden zij de medewerkers o.a. korting op een fitness abonnement, korting op reizen en verzekeringen en aanschaf van elektronica.

Naam organisatie

Young Engineering

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.