Home > Inloggen kandidaat

Servicemonteur Liften

Locatie

regio Den Haag

Publicatiedatum

22.02.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Opdrachtgever

Young Engineering

Vacature Servicemonteur Liften

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Servicemonteur Liften. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van diverse soorten liften in jouw regio. Het takenpakket voor de vacature Servicemonteur Liften bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Je verricht preventief onderhoud, zodat de installaties weer veilig en goed functioneren;
  • Je controleert de elektrische en mechanische onderdelen van de installatie, en vervangt onderdelen en indien nodig tref je tijdelijke voorzieningen;
  • Je controleert de gehele installatie op veiligheid, rijgedrag en andere voorgeschreven punten;
  • Je informeert de klanten over de bevindingen, adviezen en uitgevoerde werkzaamheden;
  • Je verhelpt storingen, hiervoor draai je storingsdiensten.

Profiel Servicemonteur Liften

Voor de vacature Servicemonteur Liften zoeken wij een kandidaat die zichzelf herkent in de volgende profielschets:

  • Je beschikt over een MBO diploma richting Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in de liftenbranche;
  • Je bent bereid storingsdiensten te draaien;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je bent er goed van bewust hoe belangrijk veiligheid is in deze branche;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B..

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is wereldwijd marktleider op het gebied van horizontaal en verticaal vervoer met liften en roltrappen en heeft vestigingen in bijna alle landen van de wereld. In Nederland zijn 5 vestigingen verspreid over het land waaruit men werkzaam is in de verkoop, installatie en serviceverlening. In Nederland zijn er ongeveer 500 medewerkers actief. Wereldwijd werken er ongeveer 60.000 mensen verspreid over 200 landen.Onze opdrachgever staat bekend om haar vernieuwende producten, klantgerichtheid, kwaliteit en veilige manier van werken.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever geeft zijn personeel alle gelegenheid om zich te ontwikkelen (denk aan internationale trainingen, opleidingen en studiekostenvergoedingen) en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Immers vindt onze opdrachgever het belangrijk dat medewerkers niet alleen deskundig zijn, maar ook plezier hebben in hun werk. Alleen zo kan de organisatie optimaal functioneren. Omdat onze opdrachtgever een gedecentraliseerde onderneming is, werken veel mensen (en vaak individueel) door het hele land verspreid. Daarom doen ze veel om de onderlinge contacten te bevorderen en stimuleren goed onderling overleg. Binnen de bedrijfsonderdelen vindt frequent werkoverleg plaats en regelmatig worden informatiebijeenkomsten belegd waarin het management ontwikkelingen voorlegt aan medewerkers: iedereen is betrokken. Daarvoor zorgt ook het professionele personeelsblad en worden met regelmaat informele activiteiten georganiseerd.

Arbeidsvoorwaarden Servicemonteur Liften

In samenwerking met onze opdrachtgever bieden wij een zelfstandige functie met een passend salaris (€2100- €2600, afhankelijk van kennis en ervaring) en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Als Servicemonteur Liften werk je vanuit jouw eigen woonplaats, maak je onderdeel uit van een hecht team en wordt een bedrijfsauto beschikbaar gesteld.

Naam organisatie

Young Engineering

Vacatures

in Den Haag en omgeving
'S-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
's-Gravenhage
Den Haag
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs
's-Gravenhage
's-Gravenhage
Den Haag
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.