Home > Inloggen kandidaat

Belastingadviseur / klantadviseur

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

27.05.2022

Publicatie eindigt

30.11.-1

Opdrachtgever

Rousch

Belastingadviseur - Functie omschrijving

Als Belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor een eigen cliëntenportefeuille, waarbij de werkzaamheden zich richten op het signaleren, opstellen en implementeren van fiscale adviezen voor diverse klanten binnen de nationale praktijk. Je werkt hierbij nauw samen met de fiscaal partner, zoals het sparren over opdrachten en ontwikkelingen. Daarnaast adviseer je zelfstandig klanten over fiscale mogelijkheden, controleer je de belastingaangiften en begeleid je junioren in hun werkzaamheden. Je draagt bij aan het ontwikkelen van de vaktechnische kennis en vaardigheden én levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg.

Bedrijfsprofiel

Bij dit accountantskantoor verzorgt een compact, multidisciplinair team van belastingadviseurs, accountants en juristen een optimale dienstverlening voor een uitdagende klantenportefeuille (MKB plus). Er werken hier ruim 120 professionals verdeeld over meerdere vestigingen. Zij vinden het belangrijk dat collega’s zich thuis voelen en met plezier naar hun werk gaan. Medewerkers maken deel uit van een team waarbinnen eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld. Hoog in het vaandel staan teamspirit, enthousiasme voor het vakgebied, interne- en externe educatie, een goede werk-privé balans en bovenal ook onderling plezier. Hier wordt de kans geboden om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Belastingadviseur - Functie eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het geven van fiscale adviezen aan klanten;
  • Een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Je bent kritisch en hebt een goed inlevingsvermogen.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur.
Kijk voor meer interessante vacatures op: www.rousch.nl of https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Naam organisatie

Rousch

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.