Home > Inloggen kandidaat

Allround Fiscalist | seniorfunctie

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

27.05.2022

Publicatie eindigt

30.11.-1

Opdrachtgever

Rousch

Fiscalist - functie omschrijving

Bij dit accountantskantoor bouw je als Fiscalist je eigen klantenportefeuille op, waarbij je streeft naar goede en langdurige relaties. Je klanten krijgen een maatwerk advies, want je bent de fiscaal expert. Hierbij werk je nauw samen met je collega fiscalisten en bent betrokken bij de bedrijvigheid binnen het kantoor. Daarnaast houd je jezelf bezig met de volgende aandachtsgebieden: financial-life-planning, estate-planning, divorce-planning en vermogensstructurering. Je bent ambitieus, gedreven en wil jezelf graag verder ontwikkelen. Hier krijg je de mogelijkheid om door te groeien.

Spreekt dit je aan? Dan zien we graag je CV tegemoet!

Bedrijfsprofiel

We zijn voor een fullservice accountants- en adviesorganisatie in de omgeving van Zoetermeer op zoek naar een Fiscalist met ervaring. De organisatie heeft een gevestigde naam in de regio, bestaat al ruim 30 jaar en levert diensten op meerdere gebieden zoals accountancy, fiscale dienstverlening, juridisch advies en personeel & organisatie. Ze hebben een uitgebreide klantenportefeuille die bestaat uit zowel MKB als non-profit organisaties. Het kantoor is nog altijd groeiende en hier kun jij onderdeel van uitmaken. Je komt te werken in een team van ongeveer 35 professionals. Kwaliteit en kunde staan centraal en creativiteit wordt erg gewaardeerd. Hier zijn ze flexibel, informeel en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Fiscalist - Functie eisen

Ben jij de Fiscalist waar we naar op zoek zijn?

  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Relevante HBO of WO opleiding afgerond;
  • Je bent commercieel en kundig in het plannen en organiseren;
  • Communicatief sterk, creatief, ondernemend en proactief;
  • Je deelt je werktijden graag flexibel in, maar hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Dan horen we graag van je!

Rousch is gespecialiseerd in loopbaanbemiddeling en –advies binnen accountancy.
Voor meer interessante vacatures kijk op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures/fiscaal.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Naam organisatie

Rousch

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.