Home > Inloggen kandidaat

Commercieel Klantbeheerder Zakelijk bij T-Mobile

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

21.05.2021

Opdrachtgever

Yource Group

Wat ga jij doen?

Ben jij Koning of Koningin Tele-sales en zoek jij een échte uitdaging? Ga dan aan de slag als Commercieel Klantbeheerder bij T-Mobile voor een salaris van € 12,46 bruto per uur, exclusief bonussen waar je tot wel € 2000 netto (!) per maand extra kan verdienen.

Jouw ochtend begint met een goed bakje koffie met je collega's op het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag. Na een korte teambespreking weet je wat jouw targets en KPI's voor de dag zijn en ben jij ready om te vlammen!

Als je in de lijn zit bel je dagelijks zakelijke klanten van T-Mobile op met een doel: jij wil alles te weten komen over hun business. Zijn er pas nieuwe mensen aangenomen? Hebben ze een nieuw kantoor? Wat zijn de plannen voor de aankomende maanden? Door deze vragen te stellen inventariseer je de huidige en de toekomstige staat van het bedrijf, om daarna een passend aanbod te doen voor een nieuwe jaarovereenkomst. Als je de sale gemaakt hebt ben jij vanaf dat moment het aanspreekpunt van de klant bij T-Mobile; zo bouw je ook een band op met de klant!

Voor welk bedrijf werk je?

Je gaat aan de slag bij de grote roze telecomgigant die nu al 5 jaar op rij gekroond is tot "Beste Netwerk Van Nederland". Binnen T-Mobile heerst de cultuur "jezelf blijven is the key to winning" en dit is terug te zien in het team. Op de werkvloer waar vrijwel geen hiërarchie heerst werken dagelijks 1500 eigenzinnige en unieke collega's die elke dag bezig zijn met innovatie en naar de klant luisteren.

Deze collega's ontmoet je dagelijks op het majestueuze hoofdkantoor in Den Haag, wat makkelijk te bereiken is met het OV. Naast het harde werk wordt er in de pauze natuurlijk goed ontspant, wat gedaan wordt in de gigantische kantine of achter de Playstations.

Wat bieden wij?

Als Commercieel Klantbeheerder Zakelijk bij T-Mobile bieden wij jou:

  • Een dik salaris. Je verdient € 12,46 bruto per uur, exclusief avond- en weekendtoeslagen;
  • Een episch bonussysteem. Onbeperkt bonussen scoren? Check! Gemiddeld verdienen de Commercieel Klantbeheerders bij T-Mobile € 1000 netto extra bovenop hun salaris;
  • Een betaalde training van twee weken om je zo snel mogelijk up en running te krijgen;
  • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een jonge en dynamische organisatie;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Korting op een collectieve zorgverzekering en sportschool abonnement via Yource.

Wat vragen wij?

  • Je hebt aantoonbaar ervaring in een commerciële functie (tele-sales, deur aan deur verkoop, etc.) en kan verkopen als de beste;
  • Een zelfverzekerde houding en een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week, waarvan je 2 x per maand een zaterdag werkt en 1 x per week een avonddienst;
  • Je hebt een goede thuiswerkplek om na de training thuis te werken;
  • Je hebt de eerste 8 werkweken geen vakantie gepland staan.

Hoe kun je solliciteren?

Herken jij jijzelf in de bovenstaande vacature en wil jij graag werken als Commercieel Klantbeheerder Zakelijk bij T-Mobile in Den Haag? Klik dan snel op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam organisatie

Yource Group

Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.